Pigen med den røde kuffert plakat. Størrelse 50 x 60 cm. Pris 300 ,- + porto ved forsendelse.

Send en mail til lisbeth_ellinor@hotmail.com for bestilling.

Her et lille udpluk af de postkort jeg har fået produceret. Ved større udstillinger har jeg valgt enkelte motiver ud, som jeg har fået trykt som kort. For det meste i str. A5. Du har mulighed for at købe kortene i forbindelse med diverse udstillinger.

Jeg laver for det meste en skitse før det endelige maleri. Ved større udstillinger har jeg disse skitser med, så der er mulighed for at købe dem. Blandt andet vil jeg have skitser fra Japan med på udstillingen i oktober 2020 i Odense.

Min serie “Carmen 2007 – 2008” er inspireret af Georges Bizets opera ”Carmen”, der havde præmiere på ”Opéra-Comique” i Paris den 3. marts 1875. Handlingen var skandaløs, umoralsk og seksuelt udfordrende, visende ”helten”, korporalen José, som et viljeløst offer for Carmens erotiske natur.

I forbindelse hermed  udgav jeg en bog på 63 sider med disse smukke billeder. Herunder ses uddrag derfra. Der er stadig enkelte bøger til salg. Pris 250,- plus porto ved forsendelse.

Send mig en mail på lisbeth_ellinor@hotmail.com for bestilling.

De sidste 5 år har jeg arbejdet seriøst med akvarel maleriet og bliver mere og mere grebet af det enkelte udtryk og farvernes substans.
Her på siden vil der blive lagt de nyeste akvareller op.